פרויקטים נבחרים – בתים ודירות

בית צעיר צבעוני עם נשמה

הפעם הם אמרו לעצמם די! ״לא רוצים לחיות כמו סטודנטים״ והחליטו לפרגן לעצמם, זוג צעיר עם שלושה ילדים, מעצבת פנים.
תכנון פנים, שיפוץ המטבח, חדרי הרחצה וסוויטת הורים והום סטיילינג לכל יתר הדירה.
תהליך של כמה חודשים והרי לכם התוצאה. מדירה חשוכה אפלה וצפופה יצרנו מהפך. הדירה מרווחת, מוארת והתקרה נראית גבוהה משמעותית. וגם חשוב לא פחות, היא פרקטית ונוחה ל׳ניקיון ותחזוקה׳ למשפחה עם ילדים קטנים.
עיצוב פנים מעצב מציאות – זה בדיוק זה. לתת מענה ופתרון גם שזה נראה כמשימה בלתי אפשרית.
“אבל איך הצלחת להרים את התקרה?” זו השאלה שנשאלתי בחנוכת הבית …

שיק בוהימי מתועש

מרגיש כמו בבית I נראה כמו במגזין

בתום מגה שיפוץ יסודי נרחב בכל חלקי הבית ובכל אחד מהמפלסים, יצאנו לדרך עם עיצוב פנים והלבשת הבית בטעם וסגנון יוצאי הדופן.
דוז פואה ללקוחות המעזים!
הסגנון הנבחר לבית הנהדר הזה הוא שיק בוהימי מתועש שמתובל בעיצוב רטרו.
תכנון עד לפרטים הקטנים של עבודות אומן ברזל בתכנון אישי, פרטי ריהוט וינטאג’ מקוריים מאמצע המאה הקודמת, ריהוט איטלקי משובח, בדים מרהיבים וססגוניים,
בחירה בבריקים ניו יורקים כתומים חומים ושילובי צבעים מנוגדים של חמים וקרים. ישן וחדש, יקר וזול ביחד באיזון מושלם.

מינימליסטי גבוה ואוהב אומנות

כבר בשלב תכנון הפנים, לבית הזה שני אתגרים גדולים מבחינתי.
אמנם הלקוחות מקבלים סלון ופינת אוכל מרווחים במיוחד, בדיוק כפי שהם אוהבים.
אך למעשה, בחלל כה גדול, יש לחזות מראש שעלולה להיווצר תחושה של ‘אולם ספורט’, ניכור וחוסר חמימות. ואל לנו לשכוח את בעיית האקוסטיקה קשה.
האתגרים הללו נוצחו ע”י תכנון של ‘חלל בתוך חלל’ בצורת האות כ’ וכל זאת שעדיין נותר פתוח ומבלי לבנות קירות. פינת הישיבה בסלון חבוקה כך שהתקרה והקיר מחופים בעץ
עבה ומבודד והרצפה עטופה בשטיח. ביחד הם יוצרים פתרון פונקציונלי אקוסטי וכך זוכים בסלון אינטימי ומחבק לבני הבית.

מודרני ישראלי עכשווי

בדירה התל אביבית המקסימה הזו בוצע תכנון ושיפוץ לחלל הציבורי בלבד. המטבח, שהוא לב ליבו של הבית זכה למרבית התקציב והכבוד.
המטבח שינה מקום ועבר מהפינה למרכז. מה הושג בתכנון מטבח כזה?
ההורים שאוהבים לבשל ולארח עובדים כעת מול חלל גדול ופתוח ומשטח עבודה נוח ופרקטי.
וגם, התכנון מאפשר להם לצפות על נעשה בבית ועל הילדים הצעירים. ולא פחות חשוב מכך, הם זוכים ליהנות מהנוף העירוני המשגע הנפרס בפניהם ולא רק מהמרפסת…
המטבח הסימטרי מאוד עוצב בסגנון מודרני. ועם זאת, הוא עטוף באלמנטים חמים כמו פורניר אלון וצבעי כחול/ירוק מעודנים בנישות.
הסלון ופינת אוכל עוצבו בסגנון עכשווי חם ומזמין. ובנוסף, נבנה גם (במקום המטבח הישן) חדר עבודה נאה לה ולו.
בהתמחות בסטודיו ברברה ברזין.